byTerry

Vi lanserer ByTerry!
Endelig kan vi lansere By Terry, et fransk premiummerke som kombinerer kvalitetssminke og hudpleieprodukter, og passer for alle aldre. Fantastiske formler med hovedingrediensene hyaluronsyre og rose. Produktene er luksuriøse, innovative, multifunksjonelle, og har hudforbedrende og lysreflekterende egenskaper. Velkommen

Shellac

Få fine negler som holder seg like blank og fin i 2 uker.

Gavekort

Et gavekort fra Gran Hudpleieklinikk er gaven som passer for alle! Du kan velge behandling fra vår spennende meny, eller valgfritt beløp på gavekortet.
Vi hjelper deg gjerne med hva som passer til akkurat den du vil glede!
Vi sender gavekortet til deg om ønskelig, da tilkommer kr: 40,- i porto/ eksp. gebyr.

Ring oss om ditt ønske på 61 33 20 33, så sender vi gavekortet samt faktura til deg! Gavekortet kan benyttes når fakturaen er betalt. Gavekortet er ett nummerert verdipapir. Dette må du ha med deg som betaling ved bruk. Gavekortet er gyldig i 1 år fra utstedt dato.

Reportasjer

Les reportasjer om behandlinger i vår salong her!

VIPPELØFT, LVL. Kr.890,-

Naturlig, flott bøy på dine egne vipper som holder i 4-8 uker! Vippene virker lengre, fyldigere og gir et fantastisk våkent blikk :-) Behandlingen inkl. også gratis vippefarge!!!

Vi tilbyr fotterapi og fotpleie, kr 640,-

Har du fotplager som f.eks inngrodde negler, torner eller smerter i føttene går du til vår erfarne og dyktige fotterapeut. Fotpleie er en velgjørende behandling.
Vi tar vare på dine føtter :-)